АКВА Малахітовий зелений FLIPPER 100 мл на 1000 л для лікування акваріумних рибок

60.00 грн.
  • Одиниця виміру: флак
  • Виробник: Flipper
  • Артикул: 0000025375
  • Наявність: 8.000

Опис


Інструкція

Інструкція по застосуванню АКВА Малахітовий зелений FLIPPER 100 мл на 1000 л для лікування акваріумних рибок 806010

Опис:

Professional Малахітовий ,1% препарат для лікування акваріумних рибок від найпростіших паразитів та грибків, типу плавникової гнилі, дерматикозу, іхтіофтиріозу, хілло та інших інвазійних захворювань.

Склад та форма випуску:

Малахітовий зелений синтетичний барвник, досить стійкий. Є рідиною зеленого кольору. В 1 мл міститься 10 мг речовини. Дози та способи застосування: Стандартна доза для чутливих видів акваріумних риб 0,04 мг на літр (1 мл розчину на 25 л води). Це риби без луски, молодь харацинових (особливо боцій та лабео). Проте лікування може затягнутися.

Для більшості видів 0,05-0,06 мг на літр води (1 мл на 15-17 л води).

Для дорослих риб наступних видів:

гуппі, мечоносці, пецилії, моллінезії, пляйфери, гурамі, гетероклітуси, барбуси, розбори гетероморфи, арапірангські нанностомуси, шубункіни і вуалехвости дозування можна збільшити до 1,09-0 -11 л води).

  • Слідкуйте за поведінкою риб!
  • Потрібна посилена аерація.
  • Можна підвищити температуру на 2.
  • < li>Дія препарату залежить від рН води.

Необхідно контролювати та регулювати показник рН (5,5-6,8) за допомогою рН мінус. Ефективність препарату помітно знижується за наявності у воді великої кількості забруднюючих органічних речовин і рН більше 7,5. 6-8 таблеток).

Комбінацію дуже добре використовувати для лікування боцій та інших чутливих видів (наприклад, чорних ножів, сомів, червоних неонів), оскільки з високою ймовірністю можна досягти успіху, не перевищуючи критичного для зазначених видів рівня концентрації малахітового зеленого 0.06 мг/л. Перед внесенням в акваріум таблетки слід розмочити в теплій воді протягом 15 хв, потім дуже добре розмішати, досягши однорідної суспензії. Через день треба вносити половинну дозу фуразолідону та малахітового зеленого після заміни 25% від об'єму води в акваріумі.

Підсилює дію препарату також, йод. Можна додавати спиртовий розчин йоду з аптеки 5-10 крапель на 100 л при кожному внесенні препарату. Або використовувати Малахітовий зелений оксалат + йод.Посилює дію Малахітового зеленого також Сульфат міді (2 краплі на 10-12 л води). + у кількості 0,2-0,5 стандартної дози. обробці, створюючи концентрацію лікувального розчину перші два дні з розрахунку 0,5 мг, в третій і четвертий дні 0,7 мг малахітового зеленого на 1 л води. 24-25 при рН 5,5-6,8. У лікувальному розчині малахітової зеленої риби витримують 3-5 годин. Щодня готують свіжі лікувальні розчини. Лікувальні розчини та воду в судинах, де містяться риби в період обробки та між обробками, аерують.

  • У загальному акваріумі:;
  • Температуру води можна підвищити до 28 градусів. Вода pH 5.5-6.8, посилена аерація. На час лікування з акваріума слід видалити біофільтр і фільтр з активованим вугіллям і цеолітом. Розчин вноситься з розрахунку: 1 мл на 10-25 л води акваріума вище).

    Попередньо розбавити у склянці води та внести 3 рази рівними частинами через 20-30 хвилин, розмішуючи воду.

    Препарат вносити щодня або через день при обов'язковій заміні води не менше 25 %.

    Курс лікування 4-10 днів.

    Якщо лікування затягується, то через 7 днів робиться підміна до 50% води і лікування триває до місяця. Під час лікування перші 2-3 дні рибу можна не годувати, а потім давати не повну дозу корму. Після лікування підмінити і профільтрувати воду акваріума через активоване вугілля.

    Відгуки (0)

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
        Погано           Добре