Порошок Мейто фермент для виготовлення сиру 1 г Meito Sangyo Co

31.00 грн.
  • Одиниця виміру: шт
  • Виробник: Meito Sangyo Co
  • Артикул: 0000003851
  • Наявність: 392.000

Опис

Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ: Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г ОПИС: Фермент Meito - це мікробіальний ренін, або просто - закваска для сиру, вироблена в Японії. Цей фермент рослинного походження виробляється з харчового гриба, потім ферментується на ячмені і сушиться шляхом екструзії (вакуумне сушіння в спеціальних камерах). Фермент Мейто (сирна закваска) застосовується при виробництві всіх сортів м'яких та твердих сирів як з коров'ячого, так і з козиного молока, як у домашніх умовах, так і на виробництвах. Meito - натуральна закваска для сиру, що містить молокозгортання ферментів. Ці ферменти є специфічними протеазами, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту. Але, Мейто при цьому не містить тварин та хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання та смакових якостях сиру. ЗАСТОСУВАННЯ: звичайний домашній сир, розсільні сири (Бринза, Сулугуні, Фета та ін), а також твердий сир. ВИКОРИСТАННЯ: 1 г на 100 г молока. Розчиніть один пакетик у чашці води. Помішуючи розчин, додайте його в 100 л теплого молока, при температурі + 35℃. ЗБЕРІГАННЯ: Утримувати у сухому прохолодному місці. ВИРОБНИК: MEITO SANGYO GO.,LTD, Японія

Інструкція

Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ: Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г ОПИС: Фермент Meito - це мікробіальний ренін, або просто - закваска для сиру, вироблена в Японії. Цей фермент рослинного походження виробляється з харчового гриба, потім ферментується на ячмені і сушиться шляхом екструзії (вакуумне сушіння в спеціальних камерах). Фермент Мейто (сирна закваска) застосовується при виробництві всіх сортів м'яких та твердих сирів як з коров'ячого, так і з козиного молока, як у домашніх умовах, так і на виробництвах. Meito - натуральна закваска для сиру, що містить молокозгортання ферментів. Ці ферменти є специфічними протеазами, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту. Але, Мейто при цьому не містить тварин та хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання та смакових якостях сиру. ЗАСТОСУВАННЯ: звичайний домашній сир, розсільні сири (Бринза, Сулугуні, Фета та ін), а також твердий сир. ВИКОРИСТАННЯ: 1 г на 100 г молока. Розчиніть один пакетик у чашці води. Помішуючи розчин, додайте його в 100 л теплого молока, при температурі + 35℃. ЗБЕРІГАННЯ: Утримувати у сухому прохолодному місці. ВИРОБНИК: MEITO SANGYO GO.,LTD, Японія

Характеристики

Властивості
Лекарственная форма Порошок
Страна Япония

Відгуки (1)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре