Сіль нітритний для ковбасних виробів 100 г

14.00 грн.
  • Одиниця виміру: шт
  • Артикул: 0000017990
  • Наявність: 25.000

Опис

Інструкція

 

Сіль нітритна для ковбасних виробів 100 г

 

 

Опис:

 

Нітритна сіль харчова широко використовується для виготовлення багатьох видів ковбаси, особливо сиров'ялених, і різних копченостей як консервант проти патогенної мікрофлори, для надання ковбасам апетитного рожево-червоного кольору і пікантного кінцевого смаку м'ясних продуктів.
Нітритна сіль для ковбаси - це суміш нітриту натрію у вмісті 0,6 % з кухонною сіллю.
Саме ця концентрація дозволяє зберігати необхідні властивості солі та абсолютно безпечна для здоров'я людини.

 

Основними перевагами продукту є:


-збільшення терміну зберігання м'ясних продуктів
-приємний, соковитий колір готових ковбас
-уповільнення розмноження і повне припинення розвитку шкідливих бактерій
-легкість у поводженні з основною сировиною, а також процедура посолу
-Нітритна сіль розфасована в міцні білі пакети з масою нетто 100 г. Цієї кількості вам вистачить для приготування 3,5 -4,5 кг ковбасних виробів.

 

Застосування нітритної солі:

 

засолювання м'яса, виробництво сиров'ялених та варено-копчених ковбас, шинок, варених ковбас та фаршированих ковбас, сардельок, сосисок, м'ясних хлібів та інших продуктів.< /p>

Хімічні та фізичні характеристики:

Хлорид натрію - 99,35%
Нітрит натрію - 0.6%
H2O нерозчинний - 0,005%
Антистежувальний компонент E 535 - 0,001%
Консистенція - порошок
Колір - білий
Запах - без запаху
Смак - типовий
Склад: хлорид натрію.

Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре