Сіль нітритний для ковбасних виробів 1 кг

48.00 грн.
  • Одиниця виміру: кг
  • Артикул: 0000018506
  • Наявність: 2.000

Опис

Інструкція

Сіль нітритний для ковбасних виробів 100 г

 
 
 

 Опис:

 
 Нітритна сіль харчова широко використовується для виготовлення багатьох видів ковбаси, особливо, сиров'ялені, і різних копченостей в якості консерванту проти патогенної мікрофлори, для додання ковбас апетитного рожево-червоного кольору і пікантного кінцевого смаку м'ясних продуктів.
 Нітритна сіль для ковбаси - це суміш нітриту натрію в змісті 0,6% з кухонною сіллю.
 Саме ця концентрація дозволяє зберігати необхідні властивості солі і абсолютно безпечна для здоров'я людини.
 
 Основними перевагами продукту є:
 
 -збільшення терміну зберігання м'ясних продуктів
 -Приємний, соковитий колір готових ковбас
 -уповільнення розмноження і повне припинення розвитку шкідливих бактерій
 -легкість в поводженні з основною сировиною, а також процедура засолу
 -Нітрітная сіль розфасована в міцні білі пакети з масою нетто 100 г, 1 кг.  Цієї кількості вам вистачить -для приготування 3,5-4,5 кг ковбасних виробів.
 
 
 Застосування нитритной солі:
 
 
 засолювання м'яса, виробництво сиров'ялених і варено-копчених ковбас, шинок, варених ковбас і фаршированих ковбас, сардельок, сосисок, м'ясних хлібів та інших продуктів.
 
 Хімічні та фізичні характеристики:
 
 Хлорид натрію - 99,35%
 Нітрит натрію - 0.6%
 H2O нерозчинний - 0,005%
 Антіслежіващій компонент E 535 - 0,001%
 Консистенція - порошок
 Колір білий
 Запах - без запаху
 Смак - типовий
 Склад: хлорид натрію.

 

Сіль нітритний для ковбасних виробів 100 г

 
 
 
 опис:
 
 
 Нітритна сіль харчова широко використовується для виготовлення багатьох видів ковбаси, особливо, сиров'ялені, і різних копченостей в якості консерванту проти патогенної мікрофлори, для додання ковбас апетитного рожево-червоного кольору і пікантного кінцевого смаку м'ясних продуктів.
 Нітритна сіль для ковбаси - це суміш нітриту натрію в змісті 0,6% з кухонною сіллю.
 Саме ця концентрація дозволяє зберігати необхідні властивості солі і абсолютно безпечна для здоров'я людини.
 
 
 
 Основними перевагами продукту є:
 
 -збільшення терміну зберігання м'ясних продуктів
 -Приємний, соковитий колір готових ковбас
 -уповільнення розмноження і повне припинення розвитку шкідливих бактерій
 -легкість в поводженні з основною сировиною, а також процедура засолу
 -Нітрітная сіль розфасована в міцні білі пакети з масою нетто 100 г, 1 кг.  Цієї кількості вам вистачить -для приготування 3,5-4,5 кг ковбасних виробів.
 
 
 Застосування нитритной солі:
 
 
 засолювання м'яса, виробництво сиров'ялених і варено-копчених ковбас, шинок, варених ковбас і фаршированих ковбас, сардельок, сосисок, м'ясних хлібів та інших продуктів.
 
 Хімічні та фізичні характеристики:
 
 Хлорид натрію - 99,35%
 Нітрит натрію - 0.6%
 H2O нерозчинний - 0,005%
 Антіслежіващій компонент E 535 - 0,001%
 Консистенція - порошок
 Колір білий
 Запах - без запаху
 Смак - типовий
 Склад: хлорид натрію.

Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре