Опис
Інструкція
Сіль нітритний для ковбасних виробів 100 г
Опис:
Нітритна сіль харчова широко використовується для виготовлення багатьох видів ковбаси, особливо, сиров'ялені, і різних копченостей в якості консерванту проти патогенної мікрофлори, для додання ковбас апетитного рожево-червоного кольору і пікантного кінцевого смаку м'ясних продуктів.
Нітритна сіль для ковбаси - це суміш нітриту натрію в змісті 0,6% з кухонною сіллю.
Саме ця концентрація дозволяє зберігати необхідні властивості солі і абсолютно безпечна для здоров'я людини.
Основними перевагами продукту є:
-збільшення терміну зберігання м'ясних продуктів
-Приємний, соковитий колір готових ковбас
-уповільнення розмноження і повне припинення розвитку шкідливих бактерій
-легкість в поводженні з основною сировиною, а також процедура засолу
-Нітрітная сіль розфасована в міцні білі пакети з масою нетто 100 г, 1 кг. Цієї кількості вам вистачить -для приготування 3,5-4,5 кг ковбасних виробів.
Застосування нитритной солі:
засолювання м'яса, виробництво сиров'ялених і варено-копчених ковбас, шинок, варених ковбас і фаршированих ковбас, сардельок, сосисок, м'ясних хлібів та інших продуктів.
Хімічні та фізичні характеристики:
Хлорид натрію - 99,35%
Нітрит натрію - 0.6%
H2O нерозчинний - 0,005%
Антіслежіващій компонент E 535 - 0,001%
Консистенція - порошок
Колір білий
Запах - без запаху
Смак - типовий
Склад: хлорид натрію.
Сіль нітритний для ковбасних виробів 100 г
опис:
Нітритна сіль харчова широко використовується для виготовлення багатьох видів ковбаси, особливо, сиров'ялені, і різних копченостей в якості консерванту проти патогенної мікрофлори, для додання ковбас апетитного рожево-червоного кольору і пікантного кінцевого смаку м'ясних продуктів.
Нітритна сіль для ковбаси - це суміш нітриту натрію в змісті 0,6% з кухонною сіллю.
Саме ця концентрація дозволяє зберігати необхідні властивості солі і абсолютно безпечна для здоров'я людини.
Основними перевагами продукту є:
-збільшення терміну зберігання м'ясних продуктів
-Приємний, соковитий колір готових ковбас
-уповільнення розмноження і повне припинення розвитку шкідливих бактерій
-легкість в поводженні з основною сировиною, а також процедура засолу
-Нітрітная сіль розфасована в міцні білі пакети з масою нетто 100 г, 1 кг. Цієї кількості вам вистачить -для приготування 3,5-4,5 кг ковбасних виробів.
Застосування нитритной солі:
засолювання м'яса, виробництво сиров'ялених і варено-копчених ковбас, шинок, варених ковбас і фаршированих ковбас, сардельок, сосисок, м'ясних хлібів та інших продуктів.
Хімічні та фізичні характеристики:
Хлорид натрію - 99,35%
Нітрит натрію - 0.6%
H2O нерозчинний - 0,005%
Антіслежіващій компонент E 535 - 0,001%
Консистенція - порошок
Колір білий
Запах - без запаху
Смак - типовий
Склад: хлорид натрію.