Порошок М'ясо-кісткове борошно кормова добавка при незбалансованому харчуванні тварин 500 г Укрветбіофарм
26.00 грн.
- Одиниця виміру: упак
- Виробник: УКРВЕТБІОФАРМ
- Артикул: 0000007687
- Наявність: 6.000
Опис
М'ЯСОКІСНЕ МУКА 0,5кг АГРОСПЕЦПЕРЕРОБКА, УКРВЕТБІОФАРМ
ОПИС:
Великий вміст протеїну, жирів, вітамінів, макро та мікроелементів м'ясо-кісткового борошна сприяє формуванню та розвитку кістково-м'язової системи, інтенсивному збільшенню м'язової маси.
СКЛАД:
коливаються залежно від виду сировини. У борошні першого сорту вологи не більше 9%, жиру не більше 11%, золи не більше 28%, протеїну не менше 50%. В 1 кг такого борошна близько 0,8 кормової одиниці і близько 320 г перетравного протеїну.
ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:
М'ясо-кісткове борошно має високу харчову цінність і використовується як в натуральному вигляді, так і як премікс для виготовлення комбікормів.
За допомогою м'ясо-кісткового борошна хорошої якості (1 і 2 сорт) досягається балансування незамінних амінокислот у комбікормі, крім метіоніну та цистину. У правильно виготовленого борошна з низьким вмістом склеропротеїдів перетравність білка становить 85-90%.
Доброякісне м'ясо-кісткове борошно повинне мати кислотне число жиру не більше 25 мгКОН/г, перекисне число жиру – не більше 0,5% J (42 ммоль/кг). М'ясо-кісткове борошно є хорошим джерелом вітамінів В1 особливо: рибофлавіну, холіну, нікотинової кислоти, кобаламіну. У ній містяться деякі не ідентифіковані екстрактивні корисні фактори, такі як кишковий ростовий фактор із шлунково-кишкового тракту свиней, фактор Аккермана, ростовий фактор, який є присутнім у золі.
У м'ясо-кісткове борошно разом з м'язовою тканиною переходять деякі сполуки, що відіграють важливу роль в обміні речовин. Це: аденозинтрифосфорна кислота (АТФ), креатин (у вигляді креатинфосфату), глутамін та глутамінова кислота. Вільна глутамінова кислота, що міститься в м'язовій тканині, є носієм групи Н2. При її нестачі може статися депресія росту курчат, до раціону якого введені синтетичні амінокислоти.
Інші ростостимулюючі та регулюючі обмінні процеси речовини: жовчні кислоти, карнітин, пігменти, серотонін, соматропний гормон, глюкокортикоїдні гормони, тироксин та деякі інші потрапляють у м'ясо-кісткове борошно разом з: гіпофізом, щитовидною та паращитовидною залозами, та головним мозком, сичугом жуйних тварин, паренхіматозними органами (легкі, селезінка, нирки, печінка).
Залежно від вмісту білка, жиру та мінеральних солей м'ясо-кісткове борошно поділяють на три сорти, інші її види виробляють одного сорту.
Свідчення:
Застосовується як щоденна добавка до раціону тварин та птиці для усунення та профілактики несприятливих наслідків, що виникають при незбалансованому годуванні.
ВИД ТВАРИН:
ВРХ, кози, вівці, свині, птах, коні.
ДОЗИ І СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Дозування добавки, що подається, варіюється і залежить від маси тіла тварини або птиці.
Зокрема, для худоби ця норма визначена від 10 до 100 г на добу, дрібної – 8-20 г.
У складі комбікорму це співвідношення рекомендовано 2-4% на 1 кг корму.
Поросятам, ремонтному молодняку свиней і кнурам м'ясо-кісткове борошно включають до раціону до 15%, супоросним свиноматкам, відгодівельному поголів'ю свиней, курам-несушкам та молодня
Інструкція
М'ЯСОКІСНЕ МУКА 0,5кг АГРОСПЕЦПЕРЕРОБКА, УКРВЕТБІОФАРМ ОПИС: Великий вміст протеїну, жирів, вітамінів, макро та мікроелементів м'ясо-кісткового борошна сприяє формуванню та розвитку кістково-м'язової системи, інтенсивному збільшенню м'язової маси. СКЛАД: коливаються залежно від виду сировини. У борошні першого сорту вологи не більше 9%, жиру не більше 11%, золи не більше 28%, протеїну не менше 50%. В 1 кг такого борошна близько 0,8 кормової одиниці і близько 320 г перетравного протеїну. ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ: М'ясо-кісткове борошно має високу харчову цінність і використовується як в натуральному вигляді, так і як премікс для виготовлення комбікормів. За допомогою м'ясо-кісткового борошна хорошої якості (1 і 2 сорт) досягається балансування незамінних амінокислот у комбікормі, крім метіоніну та цистину. У правильно виготовленого борошна з низьким вмістом склеропротеїдів перетравність білка становить 85-90%. Доброякісне м'ясо-кісткове борошно повинне мати кислотне число жиру не більше 25 мгКОН/г, перекисне число жиру – не більше 0,5% J (42 ммоль/кг). М'ясо-кісткове борошно є хорошим джерелом вітамінів В1 особливо: рибофлавіну, холіну, нікотинової кислоти, кобаламіну. У ній містяться деякі не ідентифіковані екстрактивні корисні фактори, такі як кишковий ростовий фактор із шлунково-кишкового тракту свиней, фактор Аккермана, ростовий фактор, який є присутнім у золі. У м'ясо-кісткове борошно разом з м'язовою тканиною переходять деякі сполуки, що відіграють важливу роль в обміні речовин. Це: аденозинтрифосфорна кислота (АТФ), креатин (у вигляді креатинфосфату), глутамін та глутамінова кислота. Вільна глутамінова кислота, що міститься в м'язовій тканині, є носієм групи Н2. При її нестачі може статися депресія росту курчат, до раціону якого введені синтетичні амінокислоти. Інші ростостимулюючі та регулюючі обмінні процеси речовини: жовчні кислоти, карнітин, пігменти, серотонін, соматропний гормон, глюкокортикоїдні гормони, тироксин та деякі інші потрапляють у м'ясо-кісткове борошно разом з: гіпофізом, щитовидною та паращитовидною залозами, та головним мозком, сичугом жуйних тварин, паренхіматозними органами (легкі, селезінка, нирки, печінка). Залежно від вмісту білка, жиру та мінеральних солей м'ясо-кісткове борошно поділяють на три сорти, інші її види виробляють одного сорту. Свідчення: Застосовується як щоденна добавка до раціону тварин та птиці для усунення та профілактики несприятливих наслідків, що виникають при незбалансованому годуванні. ВИД ТВАРИН: ВРХ, кози, вівці, свині, птах, коні. ДОЗИ І СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Дозування добавки, що подається, варіюється і залежить від маси тіла тварини або птиці. Зокрема, для худоби ця норма визначена від 10 до 100 г на добу, дрібної – 8-20 г. У складі комбікорму це співвідношення рекомендовано 2-4% на 1 кг корму. Поросятам, ремонтному молодняку свиней і кнурам м'ясо-кісткове борошно включають до раціону до 15%, супоросним свиноматкам, відгодівельному поголів'ю свиней, курам-несушкам та молодняку птиці – до 10%, найчастіше її вводять у раціон птахів у кількості 3-7% від маси зерномучних кормів. М'ясо-кісткове борошно зазвичай додають у будь-який готовий вид корму, будь то сухий, вологий, змішаний. Після введення борошна в корм, не піддавати його теплової обробки, т.к. при цьому втрачається більшість білка і вітамінів. ПРОТИПОКАЗАННЯ: Ні. ОСОБЛИВІ ВКАЗІВКИ: При перегріві, неправильному зберіганні, після закінчення терміну придатності м'ясо-кісткове борошно небезпечне. Особливо небезпечний перегрів м'ясо-кісткового борошна, при якому може статися інтенсивне розкладання жиру з утворенням ненасиченого токсичного альдегіду акроліну. ФОРМА ВИПУСКУ: Порошок для орального застосування пакети по 0,1 кг, 05, кг УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ: Щільно закритим, у сухому (відносить. вологість не вище 75%), добре вентильованому приміщенні, недоступному для дітей та тварин, при температурі не вище +30 С. У закритій упаковці виробника термін придатності – 12 місяців. ВИРОБНИК: Україна, Агроспецпереробка.Характеристики
Властивості | |
Лекарственная форма | Порошок |
Страна | Украина |