Форма для приготування м'яких сирів на 750 мл D 145 мм*70 мм пластикова Україна

18.00 грн.
  • Одиниця виміру: шт
  • Виробник: Без бренда
  • Артикул: 0000031667
  • Наявність: 6.000

Опис

Форма для виробництва сиру в домашніх умовах. Форма виготовлена з високоякісного пластику без додавання барвників. Виріб абсолютно безпечний у використанні, не вимагає особливих умов використання, легко миється і прослужить вам довгу службу. Процес приготування найніжнішого сиру дійсно потребує певних технічних завдань щодо формування м'якої консистенції, швидкого відведення сироватки та збереження букету смакової досконалості сиру «Рікотта». Поряд з досить простою технологією отримання ферментованого зерна для приготування цього сиру, перед сироварами стояло складне завдання щодо ущільнення згустку та правильного відведення сироватки – формування сирної голівки ніжної консистенції, але досить щільної для нарізування та подачі як кулінарне шедевра. Форми для приготування «Рікотти» суттєво відрізняються від інших форм для сиру рядом технічних рішень щодо формування сирної голівки, дренажування сирного зерна. Виражена конусність «рикоттниці», наявність отворів різної товщини та глибини по всьому колу форми, точний градус опускання донизу граней кругових перемичок форми – це не прагнення ускладнити конструкцію, але завдання до досконалості дотримати технологію та процес народження італійського щастя – неперевершеного сирного десерту. Матеріал форми - ПНД (поліетилен низького тиску) використовується у харчовій промисловості з 1976 року, абсолютно інертний до молочної кислоти, не змінює своїх фізико-хімічних властивостей при тривалому використанні. Роблячи сир у наших формах Ви можете бути на 100% впевнені в екологічності та високій якості готового продукту-справжнього сиру. Вага 60 г Діаметр верхньої частини 14,5 см Діаметр нижньої частини 13 см Висота 7,5 см

Інструкція

Форма для виробництва сиру в домашніх умовах. Форма виготовлена з високоякісного пластику без додавання барвників. Виріб абсолютно безпечний у використанні, не вимагає особливих умов використання, легко миється і прослужить вам довгу службу. Процес приготування найніжнішого сиру дійсно потребує певних технічних завдань щодо формування м'якої консистенції, швидкого відведення сироватки та збереження букету смакової досконалості сиру «Рікотта». Поряд з досить простою технологією отримання ферментованого зерна для приготування цього сиру, перед сироварами стояло складне завдання щодо ущільнення згустку та правильного відведення сироватки – формування сирної голівки ніжної консистенції, але досить щільної для нарізування та подачі як кулінарне шедевра. Форми для приготування «Рікотти» суттєво відрізняються від інших форм для сиру рядом технічних рішень щодо формування сирної голівки, дренажування сирного зерна. Виражена конусність «рикоттниці», наявність отворів різної товщини та глибини по всьому колу форми, точний градус опускання донизу граней кругових перемичок форми – це не прагнення ускладнити конструкцію, але завдання до досконалості дотримати технологію та процес народження італійського щастя – неперевершеного сирного десерту. Матеріал форми - ПНД (поліетилен низького тиску) використовується у харчовій промисловості з 1976 року, абсолютно інертний до молочної кислоти, не змінює своїх фізико-хімічних властивостей при тривалому використанні. Роблячи сир у наших формах Ви можете бути на 100% впевнені в екологічності та високій якості готового продукту-справжнього сиру. Вага 60 г Діаметр верхньої частини 14,5 см Діаметр нижньої частини 13 см Висота 7,5 см

Характеристики

Властивості

Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре