Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г
31.00 грн.
- Одиниця виміру: шт
- Виробник: Meito Sangyo Co
- Артикул: 0000003851
- Наявність: 628.000
Опис
Фермент Мейто (сирна закваска) застосовується під час виробництва всіх сортів м'яких і твердих сирів як із коров'ячого, і з козиного молока, як у домашніх умовах, і на виробництвах.
Інструкція
Фермент "Мейто"
Опис:
Фермент «Мейто» є ферментів для згортання молока. Його використовують для приготування бринзи, сулугуні та інших сортів сиру. Не містить ферментів тваринного походження, оскільки є продуктом, отриманим з висівок пшениці.
З ферментом «Мейто» можна отримати улюблений сир, навіть не маючи досвіду
Спосіб приготування:
1.Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно – розчинити вміст пакета в 250 мл води.
2. Нагріти свіже домашнє не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів
3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину 10 л молока
4. Дати настоятися близько 20 хв.
5. Процідити через марлю. Надати форму
2. Нагріти свіже домашнє не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів
3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину 10 л молока
4. Дати настоятися близько 20 хв.
5. Процідити через марлю. Надати форму
Для додання особливого смаку в молоко можна додавати улюблені спеції. Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг перероблюваної молокосмеси. У випадку, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Мейто»можна значно зменшити.
Незаперечний плюс ферменту «Мейто» - термін його придатності 3 роки і при цьому він не втратить свій активності, що набагато довше, ніж у ферментів тваринного походження. Зберігати “Мейто” потрібно в щільно закритій банці в сухому, прохолодному місці (оптимальна температура зберігання 6-8 З°).
Витрата:
Фермент розфасовано в алюмінієві пакети по 1 г чистого ваги.
Виробник:
Японія
Характеристики
Властивості | |
Лекарственная форма | Порошок |
Страна | Япония |