Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г

31.00 грн.
  • Одиниця виміру: шт
  • Виробник: Meito Sangyo Co
  • Артикул: 0000003851
  • Наявність: 628.000

Опис

Фермент Мейто (сирна закваска) застосовується під час виробництва всіх сортів м'яких і твердих сирів як із коров'ячого, і з козиного молока, як у домашніх умовах, і на виробництвах.

Інструкція

Фермент "Мейто"

 

Опис:

 
Фермент «Мейто» є ферментів для згортання молока. Його використовують для приготування бринзи, сулугуні та інших сортів сиру. Не містить ферментів тваринного походження, оскільки є продуктом, отриманим з висівок пшениці.
З ферментом «Мейто» можна отримати улюблений сир, навіть не маючи досвіду
 

Спосіб приготування:

 
1.Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно – розчинити вміст пакета в 250 мл води.  
2. Нагріти свіже домашнє не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів 
3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину 10 л молока
4. Дати настоятися близько 20 хв.
5. Процідити через марлю. Надати форму
 
Для додання особливого смаку в молоко можна додавати улюблені спеції. Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг перероблюваної молокосмеси. У випадку, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Мейто»можна значно зменшити.

 

Незаперечний плюс ферменту «Мейто» -  термін його придатності 3 роки і при цьому він не втратить свій активності, що набагато довше, ніж у ферментів тваринного походження. Зберігати “Мейто” потрібно в щільно закритій банці в сухому, прохолодному місці (оптимальна температура зберігання 6-8 З°).

 

Витрата:


Фермент розфасовано в алюмінієві пакети по 1 г  чистого ваги. 

 

 

Виробник: 

 
Японія

Характеристики

Властивості
Лекарственная форма Порошок
Страна Япония

Відгуки (1)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре