Опис
Інструкція
Інструкція із застосування Фермент Лакта рідкий сирна закваска 90 мл
Склад:
- вода
- сіль 19%
- мікробіальна протеаза (R.miehei; 1%)
- антимікробіальний (бензоат натрію)
- активність: 1: 5000 ОД МСУ
Найчастіше бринзу виробляють із коров'ячого, овечого козячого молока.
Опис:
Призначення для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах.
Місткості достатньо на 120 літрів молока, термін придатності два роки, товар сертифікований.
Повний аналог Супер Майї, але ще активніший! Активність 5000 од.
Спосіб приготування:
при виробництві сиру, молоко з температурою (32°С - 38°С) у розрахунку на 8-10л молока вносять одну кришку (6- 7мл) рідкого ферменту.
Використовується для виробництва наступних видів сирів:
- Сир російський,
- голландський сир,
- сир моцарелла,
- сир сулугуні.