Розчин Кальцій хлористий для сиру 100 г Лактуся

38.00 грн.
  • Одиниця виміру: флак
  • Виробник: Лактуся
  • Артикул: 0000023412
  • Наявність: 22.000

Опис

Кальцій хлористий для сиру 100 мл Опис: Кальцій хлористий концентрація 37% Використовується для пастеризованого молока, не пастеризованого молока; Покращує коагуляцію молока; Збільшує вихід готового продукту; збагачує сир кальцієм. Доза внесення в молоко для приготування сиру, бринзи: - t 32-38 С (1 ковпачок на 5 л молока) для непастеризованого молока, потім внести фермент - t 32-38 з (1/2 ковпачка на 5 л молока) для пастеризованого молока. Внести закваску для сиру, додати розчин хлористого кальцію, ретельно перемішати, залишити на 20-30 хвилин, потім внести фермент ТМ "SuperMayа". Для приготування сиру: У молоко t 36 c внести закваску для Сиру, потім додати розчин хлористого кальцію ТМ "Лактуся", ретельно перемішати, потім внести фермент ТМ "SuperMayа" Виробник: ТМ "Лактуся", Україна

Інструкція

Кальцій хлористий для сиру 100 мл Опис: Кальцій хлористий концентрація 37% Використовується для пастеризованого молока, не пастеризованого молока; Покращує коагуляцію молока; Збільшує вихід готового продукту; збагачує сир кальцієм. Доза внесення в молоко для приготування сиру, бринзи: - t 32-38 С (1 ковпачок на 5 л молока) для непастеризованого молока, потім внести фермент - t 32-38 з (1/2 ковпачка на 5 л молока) для пастеризованого молока. Внести закваску для сиру, додати розчин хлористого кальцію, ретельно перемішати, залишити на 20-30 хвилин, потім внести фермент ТМ "SuperMayа". Для приготування сиру: У молоко t 36 c внести закваску для Сиру, потім додати розчин хлористого кальцію ТМ "Лактуся", ретельно перемішати, потім внести фермент ТМ "SuperMayа" Виробник: ТМ "Лактуся", Україна

Характеристики

Властивості
Лекарственная форма Раствор

Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре