Розчин Кальцій хлористий для сиру 100 г Лактуся
38.00 грн.
- Одиниця виміру: флак
- Виробник: Лактуся
- Артикул: 0000023412
- Наявність: 22.000
Опис
Кальцій хлористий для сиру 100 мл
Опис: Кальцій хлористий концентрація 37%
Використовується для пастеризованого молока, не пастеризованого молока;
Покращує коагуляцію молока;
Збільшує вихід готового продукту;
збагачує сир кальцієм.
Доза внесення в молоко для приготування сиру, бринзи:
- t 32-38 С (1 ковпачок на 5 л молока) для непастеризованого молока, потім внести фермент
- t 32-38 з (1/2 ковпачка на 5 л молока) для пастеризованого молока.
Внести закваску для сиру, додати розчин хлористого кальцію, ретельно перемішати, залишити на 20-30 хвилин, потім внести фермент ТМ "SuperMayа".
Для приготування сиру:
У молоко t 36 c внести закваску для Сиру, потім додати розчин хлористого кальцію ТМ "Лактуся", ретельно перемішати, потім внести фермент ТМ "SuperMayа"
Виробник: ТМ "Лактуся", Україна
Інструкція
Кальцій хлористий для сиру 100 мл Опис: Кальцій хлористий концентрація 37% Використовується для пастеризованого молока, не пастеризованого молока; Покращує коагуляцію молока; Збільшує вихід готового продукту; збагачує сир кальцієм. Доза внесення в молоко для приготування сиру, бринзи: - t 32-38 С (1 ковпачок на 5 л молока) для непастеризованого молока, потім внести фермент - t 32-38 з (1/2 ковпачка на 5 л молока) для пастеризованого молока. Внести закваску для сиру, додати розчин хлористого кальцію, ретельно перемішати, залишити на 20-30 хвилин, потім внести фермент ТМ "SuperMayа". Для приготування сиру: У молоко t 36 c внести закваску для Сиру, потім додати розчин хлористого кальцію ТМ "Лактуся", ретельно перемішати, потім внести фермент ТМ "SuperMayа" Виробник: ТМ "Лактуся", УкраїнаХарактеристики
Властивості | |
Лекарственная форма | Раствор |