Фермент рідкий Супер Майя сирна закваска 88 мл Intermak
75.00 грн.
- Одиниця виміру: флак
- Виробник: Intermak
- Артикул: 0000005670
- Наявність: 67.000
Опис
Закваска сирна, рідка, що містить ренін. Ренін - молокозгортаючий фермент рослинного походження, застосовується для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах. Усередині упаковки є інструкція з використання ферменту виготовлення сиру, з рецептами. склад: мікробіальна протеаза (М. miehei/1%); вода, сіль (15%); бензоат натрію (антимікробний). Властивості: за амінокислотним складом мікробіальний ренін порівняний із сичужним яловичим пепсином; не містить генно-модифікованих організмів (ГМО); є продуктом рослинного походження; може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного та коров'ячого молока.
Інструкція
Фермент рідкий Супер Майя сирна закваска 88 мл Intermak ІНСТРУКЦІЯ ЗАСТОСУВАННЯ: Фермент рідкий Супер Майя сирна закваска 88 мл Intermak Закваска сирна, рідка, що містить ренін. Ренін - молокозгортаючий фермент рослинного походження, застосовується для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах. СКЛАД: - Мікробіальна протеаза (М. miehei/1%) - вода, сіль (15%) - бензоат натрію (антимикробний) ВЛАСТИВОСТІ: - за амінокислотним складом мікробіальний ренін порівняний із сичужним яловичим пепсином - не містить генно-модифікованих організмів (ГМО) - є продуктом рослинного походження - може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного та коров'ячого молока Активність: 1:4500+500 од. ЗАСТОСУВАННЯ: Для приготування бринзи та сиру використовують 20-25 мл рідкого ферменту на 100 л молока, що має температуру + 32℃ - + 38℃. Усередині упаковки є інструкція щодо використання ферменту для виготовлення сиру, з рецептами. УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ: Зберігати при температурі від +4°C до +30°C. ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ: 2 роки. Не для вживання! ВИРОБНИК: Інтермак, ТуреччинаХарактеристики
Властивості | |
Лекарственная форма | Раствор |
Страна | Турция |